Walking Dinner - Groepsuitje in deventer

Dit groepsuitje in Deventer is inclusief

  • Professionele gids (met jarenlange ervaring)
  • Uitgebreid 3-gangen diner in 3 restaurants naar keuze
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!
Prijs:
  • 10 - 14 personen € 59,50 p.p. excl. BTW
  • 15 - 29 personen € 56,50 p.p. excl. BTW
  • 30 - > personen € 53,50 p.p. excl. BTW
Minimaal aantal personen: 10
Tijdsduur: 4 uur

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2023.

Walking Dinner - Groepsuitje in Deventer

Geniet bij het walking dinner in Deventer van een 3-gangen diner en tegelijkertijd van de stad. Wij bieden u heerlijk dineren én na iedere gang samen met de gids op pad, met een rondleiding door het mooie centrum.

Het arrangement

  Dat is boffen! De laatste dertig jaar is er heel hard aan de schitterende monumenten van de binnenstad gewerkt. Nieuwe restaurants met een uitstekende keuken schieten de grond uit. Een Walking dinner event in Deventer is misschien wel de beste keuze!

  Heeft u er wel eens bij stilgestaan dat er in de achtste eeuw in de duinen van de IJssel al jagers en vissers woonden? Zij vormden het begin van Deventer. Tijdens de Industriële Revolutie groeide Deventer razendsnel en werd ze lid van een belangrijk Europees Handelsverband van 150 prominente steden. Dankzij al die inspanningen van onze voorouders kunnen wij er vandaag zo van genieten!

  Wat staat u te wachten? Wij hebben een aantal verrukkelijke gangen in diverse restaurants in de binnenstad geboekt. U wandelt van de ene gang naar de andere. Tussendoor gaat u naar de indrukwekkende Lebuïnusskerk, de Grote Markt, de Brink en het Deventer koekwinkeltje, de stijlvolle theaterdiscotheek Luxor en de overblijfselen van een voormalig klooster!

  Niet alleen de bubbels in uw glas bruisen op deze avond. U zult er nog van staan te kijken hoe bruisend dat eerst zo kleine hanzestadje aan de IJssel is. En als je daar een avond deel van uit mag maken, dat is nou boffen!

Programma-indicatie:

  • 18.00 - 19.00 Voorgerecht
  • 19.00 - 19.45 Rondleiding
  • 19.45 - 20.45 Hoofdgerecht
  • 20.45 - 21.30 Rondleiding
  • 21.30 - 22.00 Nagerecht
8.0 | 1 review

Reviews van gasten

Freek ten Klooster

8

Prettige organisatie, goede communicatie, flexibele houding; we hebben een mooie avond beleefd

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren

Onze partner

Algemeen

Voor iedereen die op zoek is naar een uniek uitje of op maat gesneden tour, event of activiteit in Nederland en België.

Tour Guides

Wij hebben jarenlange ervaring met het organiseren en begeleiden van walking dinners, stadswandelingen, steptochten, rondleidingen, excursies, bedrijfsuitjes, workshops, vrijgezellenfeesten, groepsuitjes en tours. Bekijk ons aanbod en laat u inspireren.

Tour Guides voor:

De origineelste uitjes. Het grootste aanbod. De scherpste prijzen. De beste gidsen. En alle events op maat!

Maatwerk

Het biedt u een uitgebreid scala aan evenementen, walking dinners en rondleidingen door heel Nederland en België, met of zonder begeleiding van veelal plaatselijke, professionele gidsen en in vrijwel iedere gewenste taal!

Tip

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 7,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En…zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!