Vriendinnenuitje in hartje Doetinchem - High Tea en Shop arrangement

Bij dit Vriendinnenuitje in hartje Doetinchem is inbegrepen:

    • Diverse soorten verse thee
    • Mix van zoete en hartige lekkernijen geserveerd op planken

Prijs: € 23,50 p.p bij een minimale deelname van 2 personen. 

De prijs van dit Vriendinnenuitje in hartje Doetinchem is geldig tot en met 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

High Tea in hartje Doetinchem

Op zoek naar een sfeervolle en gezellige locatie voor een high tea? Geniet van een perfecte mix van hartig en zoet met heerlijke verse thee. Zoals een huisgemaakt witte chocolade cheesecake , diverse sandwiches en warme snacks. Wilt u de high tea feestelijk maken? Kies dan voor een glas bubbels bij ontvangst

High Tea in het centrum van Doetinchem

Onze High tea locatie is gelegen in Doetinchem, dichtbij de winkelstraten. De Foodbar is een sfeervol modern ingericht restaurant waar u heerlijk kunt u genieten van koffie of thee, gezellig te gaan lunchen of in de avond dineren. Op het plein naast de foodbar is een sfeervolle binnentuin gesitueerd waar u heerlijk kunt ontspannen. 

Bij onze Foodbar geniet je van oprechte aandacht, een ontspannen sfeer en verrassende gerechten.

Shoppen in Doetinchem

Dol op shoppen met je Vriendinnen? Dan kun je in Doetinchem je hart ophalen. Het winkelgebied concentreert zich voornamelijk in de straten rondom de Catharinakerk. In de hoofdstraat - de Hamburgerstraat - vind je winkels van voornamelijk grote namen. Terwijl je in de gemoedelijke straatjes eromheen terecht kunt bij tal van bijzondere speciaalzaken of conceptstores. Bezoek de stad en ontdek dat Doetinchem niet voor niets dé hoofdstad van de Achterhoek is!

Elke laatste zondag van de maand is het koopzondag in Doetinchem. Dat betekent een dagje lekker winkelen van 12.00 tot 17.00 uur.
Vanuit het centrum loop je zo naar onze foodbar voor de gezellig afsluitende High Tea

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

  • parkeren
  • restaurant

Onze partner

Gezellige food bar in Doetinchem

Het restaurant staat voor liefde voor mooie gerechten. De gerechten hebben de grootte van een tussengerecht. Tevens staan zijn voor eerlijke streekproducten, speciaal biertjes, top wijnen en oprechte gastvrijheid. Eigenzinnig, stoer, vriendelijk, gul, sophisticated, uitgesproken, kwaliteit leveren, houdt van de Achterhoek, lef en vieren van het leven zijn de woorden die horen bij deze gezellige Food Bar. Op vrijdag geeft Mike (chefkok van strandlodge met 1 Michelin ster) zijn signature aan de gerechten en het gezicht van de Food Bar is Marlon.

Gerechten

Voor iedereen biedt de Food Bar iets lekker aan. Zij bieden veelzijdige en verrassende gerechten aan die regelmatig wisselen. De gerechten hebben het formaat van een tussengerecht. De ingrediënten die worden gebruikt voor de gerechten komen uit de regio en zijn seizoensproducten. In de Food Bar kunt u genieten van een van de 20 wijnen of een lekkere cocktail.

Wat biedt de Food Bar aan?

U kunt overdag genieten van een kop koffie of thee met een lekker stuk taart of van een lunchgerecht. In de middag is het de perfecte locatie voor een borrel met vrienden aan de bar. Doordeweeks kunt u snel een hapje eten en uitgebreid dineren. Een tafel vol met verse, pure en ongecompliceerde gerechten uit het seizoen. Bij ieder gerecht is er een passende wijn. Bij mooi weer kunt u lunchen en dineren in de sfeervolle binnentuin. Op de eerste etage kunt u een feestelijke gelegenheden vieren, vergaderen of genieten van een private diner tot 16 personen in een sfeervolle ruimte.

Openingstijden en parkeren

De Food Bar is geopend van woensdag t/m zondag van 11.00 tot 23.00 uur. De auto kunt u eenvoudig parkeren op parkeerplaats Varkensweide.Lopend richting het centrum vindt u het restaurant na 300 meter aan uw linkerkant.