Op de Fiets de Highlights ontdekken - Fietstour met gids door Bloemendaal aan Zee

Bij deze Fietstour met gids door Bloemendaal aan Zee is inbegrepen:

  • Gids
  • Fietshuur
  • Drankje

Prijs: € 32 p.p.

Vanaf 6 personen.

Extra informatie:

  • Open inschrijving (minimaal 6 personen)
  • 3,5 uur
  • 30 km
  • Diverse aansluitende extra’s mogelijk (workshops, diner, borrel). Informeer naar de mogelijkheden.

De prijs van deze Fietstour met gids door Bloemendaal aan Zee is geldig tot en met 31 december 2023.

Fietsen door Bloemendaal

Boek deze prachtige fietsroute langs de mooiste plekjes in en om Bloemendaal aan Zee. Fiets samen met een gids langs historische gebouwen, bezoek een werkende molen, fiets door een prachtig Nationaal Park en kijk uit over zee in 1 van de leukste strandtenten.

Ontdek de Highlights

Fiets langs prachtige historische gebouwen, villa’s (ook van BN’ers) en landgoederen zoals Duin en Kruidberg. Neem een kijkje in een nog werkende molen en waan je terug in de tijd in het authentieke molenwinkeltje. Geniet van de natuur in het Nationaal Park Zuid-Kennemerland: beschermd duingebied met veel diersoorten, flora en fauna. Fiets door eeuwen oude bossen en ontmoet grote grazers als de Schotse hooglander, damherten en Konik paarden. Kijk uit over zee onder het genot van een drankje bij één van de leukste strandtenten in Bloemendaal aan zee. Word stil bij één van de acht gedenkstenen ter nagedachtenis van de 422 verzetsstrijders die net voor de bevrijding in de duinen zijn doodgeschoten door de Duitsers tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • Elektrische fietsen
 • Fietsenstalling

Onze partner

Unieke fietstochten, workshops en groepsactiviteiten

Wij bieden unieke fietsroutes in de omgeving van Bloemendaal. Wij nemen je mee naar de mooiste plekjes onder begeleiding van een ervaren gids die meer vertelt over de omgeving en historie. Je kunt hier ook terecht voor een tour op maat en tal van bijzondere workshops en groepsactiviteiten. We adviseren graag en maken graag een passend voorstel.

Faciliteiten

Ontvangst, toilet, fietsen, gids.

Ligging

In het centrum van Bloemendaal, +/- 20 minuten per trein vanaf Amsterdam CS en 3 minuten vanaf Haarlem.

Omgeving

De omgeving van Bloemendaal is 1 van de mooiste van Nederland met het Nationaal Park Zuid-Kennemerland, zee, strand, duinen, bos, prachtige oude monumenten, landgoederen en villa's.