High tea in hartje Amsterdam - al vanaf 2 personen

Dit High Tea arrangement in Amsterdam is inclusief:

  • Tea bar thee, diverse soorten
  • Een scone met clotted cream en jam
  • Finger sandwiches van biologisch brood met meerdere soorten beleg
  • Verschillende zoetigheden waaronder friandises en mini-taartjes
  • Huisgemaakte quiche van groenten

  Prijs: € 23,50 per persoon.
  Te reserveren vanaf 2 tot 25 personen.

  De high tea serveren wij tussen 15.00 en 16.30 uur!

  De high tea is optioneel uit te breiden met een kopje soep, vers fruit of een glaasje prosecco. De totale prijs wordt vastgesteld op basis van uw wensen. Bent u allergisch voor bepaalde producten of heeft u specifieke dieetwensen? Laat het ons weten! Vanaf 10 personen vragen wij een aanbetaling van 50%.

Reserveren voor high tea

Reserveren is verplicht en dient minimaal 2 dagen tevoren worden gedaan. Het juiste aantal gasten graag op de dag zelf voor 10.00 uur bevestigen. Indien u desondanks met minder personen komt dan tevoren gemeld, zien wij ons genoodzaakt het door u opgegeven aantal personen in rekening te brengen.

De prijs van dit High Tea arrangement in Amsterdam is geldig tot en met 31 december 2023.

High tea in Amsterdam

Tussen 15.00 en 16.30 uur kunt u genieten van een high tea, waarbij u onbeperkt diverse soorten thee van Mr. Jones krijgt. De high tea wordt geserveerd met een uitgebreid scala aan lekkernijen en zoetigheden waaronder friandises en mini-taartjes, scones met clodded cream en jam, huisgemaakte quiche van groenten en fingersandwiches van biologisch brood met meerdere soorten beleg.

Restaurant-Cafe In de Waag

Restaurant-Café In de Waag ligt op loopafstand van het Centraal Station, het Waterlooplein en de Dam. Eveneens op loopafstand bevinden zich vier parkeergarages: bij het Centraal Station, de Bijenkorf, het Muziektheater (Waterlooplein) en in de Valkenburgerstraat. Tegenover de Waag ligt metrostation Nieuwmarkt, slechts één halte verwijderd van het Centraal Station.

8.7 | 9 reviews

Reviews van gasten

Anoniem

8

Leuke, gezellige sfeer. Uitgebreide goed verzorgde high tea, die prima smaakte.

Anoniem

8

De High Tea heb ik georganseerd voor de vrijwilligers bij ons op school. Het was een groot succes. Iedereen was erg enthiausiast over de locatie en het eten was supper lekker. Zeker voor herhaling vastbaar!! Dus misschien tot volgend jaar.

R.C. Ducro-van der werff

10

We hebben zeer genoten, de bediening was perfect. Voor herhaling vatbaar. Geweldig.

Saskia Kuijpers

10

Prima service, lekker en voldoende eten, mooie locatie, mooie inrichting van het pand. Zeker voor herhaling vatbaar. Alleen jammer dat ik op de rekening moest constateren dat de prijs opeens 3 euro p.p. meer was geworden dan met mij gecommuniceerd.

Monique Verkerk

8

Mooie lokatie om lekker met vriendinnen van thee en lekkere hapjes (zoet en hartig) te genieten. Het was schitterend weer, jammer dat we niet buiten van de high tea konden genieten. Wat ook leuk is: de markt op zondag.

Anoniem

8

Ondanks het slechte weer (het regende de hele dag) was het een geslaagde dag in Amsterdam, na het uitreiken van dochters bul hebben we ons 's middags prima vermaakt en genoten van de heerlijke high tea!

D. Matla

8

Met 3 kinderen genoten van de high tea. Er was voor elk wat wils. De geroosterde sandwiches waren niet alleen leuk om te zien, maar ook erg lekker! Leuke locatie!

M. Versteeg

8

Mooi gebouw, leuk ingericht, gezellig druk en lekker zittend meubilair. Inhoudelijk was de High Tea kwaliteit-technisch goed, maar niet heel bijzonder. Sandwiches waren wel origineel (getoaste mini-boterhammen), scones lekker als altijd (maar net iets te

A. Somnaikubun

10

erg goed.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • restaurant
 • Receptie

Onze partner

Algemeen

Dit cafe - restaurant is gehuisvest in het Waaggebouw midden op de levendige Nieuwmarkt in het oude stadscentrum van Amsterdam.

Sprookjesachtig monument

Dit karakteristieke, sprookjesachtige monument verrees tussen 1425 en 1488 als stadspoort. Het is hét restaurant in Amsterdam voor uw lunch, diner, borrel of high tea. De imposante historische ruimte is strak maar informeel ingericht en wordt verlicht door 300 kaarsen in grote kroonluchters; een unieke ambiance.

Genieten van een High Tea

Zin in een gezellige middag met thee en lekkernijen? Dagelijks tussen 15.00 en 16.30 uur serveren wij High Tea. Met onbeperkt diverse soorten Mr Jones-thee, vergezeld van een uitgebreide reeks zoetigheden als friandises en mini-taartjes, scones met clodded cream en marmelade, finger-sandwiches and quiches.

Openingstijden

Dit cafe - restaurant is elke dag geopend, al vanaf 09.00 uur ‘s ochtends.