Groepsuitje - Stadswandeling door Domstad Utrecht!

Bij deze stadswandeling in Utrecht is inbegrepen:

    • Stadswandeling Utrecht
    • Verhalenverteller

    Prijs: van € 14 tot € 31 p.p. exclusief BTW minimaal 6 personen.

    De prijs van deze stadswandeling in Utrecht is geldig tot en met 31 december 2023.

Beleef Utrecht op een unieke manier

Beleef de stad samen met collega's, familie of vrienden. Op zoek naar een leuk uitje? Deze stadswandeling is het leukste uitje van Utrecht! Laat je meevoeren op avontuur in het centrum van de stad.

Theaterwandeling Utrecht

De stadswandeling is een theaterwandeling. De verhalenverteller neemt je mee de stad in. Je wandelt door het decor van het eeuwenoude centrum terwijl je de helden, schurken en heiligen van de stad in je gezelschap ontdekt.

Ook mogelijk voor een besloten groep

Reserveer deze unieke stadswandeling met verhalenverteller voor besloten groepen vanaf 6 personen van € 14,- tot € 31,- per persoon (exclusief BTW).

8.0 | 1 review

Reviews van gasten

Beja de Vries

8

Onzettend leukr wandeling en leuke verhalen. Mooie plekken in de stad gezien die zelfs voor de locale nog onbekend waren. Ook de publieksparticipatie werd op prijs gesteld. Ontvangst met koffie en gebak was goed geregeld.

Onze partner

Avontuur

Wilt u een speciaal uitje in Utrecht, Amsterdam, Den Bosch, Gouda, Schoonhoven, Zutphen, Breda, Haarlem, Leiden, Den Haag, Amersfoort, Rotterdam of... Laat u verrassen door meer dan 10 jaar ervaring met bijzondere belevingen, bedrijfsuitjes en feesten. Meer beleven...

Faciliteiten

Wij werken nauw samen met een legia aan artiesten, vertellers, muzikanten en theatermakers.
Daarnaast hebben we toegang tot vele cultuurhistorische gebouwen en horeca.

Steden

Utrecht, Amsterdam, Den Bosch, Gouda, Schoonhoven, Zutphen, Breda, Haarlem, Leiden, Den Haag, Amersfoort, Rotterdam en Delfhaven.

Omgeving

En natuurlijk ook buiten deze steden organiseren we evenementen op maat.